Προϊόντα για φυτικό έλαιο (5)

Λάδι ηλιόσπορου 10 Λίτρα PET - Λάδι ηλιόσπορου σε PET

Λάδι ηλιόσπορου 10 Λίτρα PET - Λάδι ηλιόσπορου σε PET

Λάδι ηλιάνθου
Λιαστές ντομάτες σε λάδι - Με σκαλότ και κάππαρη

Λιαστές ντομάτες σε λάδι - Με σκαλότ και κάππαρη

Ηλιακά αποξηραμένα ιταλικά ντομάτες με εσαλότ και κάππαρη. Η μακρά διαδικασία παραγωγής ενισχύει τις γεύσεις, καθιστώντας το ένα μοναδικό προϊόν. Σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Προϊόν Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Premium OLIV - 100% Ιταλικό Premium Λάδι

Προϊόν Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Premium OLIV - 100% Ιταλικό Premium Λάδι

LINEA GOCCIA PREMIUM Οξύ Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 100% Ιταλικό Οξύ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100% Ιταλικό ανώτερης ποιότητας, εξαγόμενο με ψυχρή μέθοδο. Ελαιόλαδο που προέρχεται από μια ειδική επιλογή ελιών που έχουν αλεστεί στην κατάλληλη ωρίμανση. Η τέλεια συνδυαστική των ποικιλιών του του δίνει μια ισορροπημένη γεύση, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στα πιάτα. Ένα λάδι που δεν είναι υπερβολικά έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά. Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
100% Ιταλικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

100% Ιταλικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 100% ΙΤΑΛΙΚΟΣ Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται απευθείας από ελιές και αποκλειστικά με μηχανικές διαδικασίες. Από ελιές που συλλέγονται και αλέθονται στην Ιταλία Εξαγωγή με ψυχρή μέθοδο Μέγεθος φιαλών 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο DOP Ουμπρία - Premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο -

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο DOP Ουμπρία - Premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο -

Απευθείας από την πράσινη Ούμπρια Στύψιμο με κρύο, εξαιρετικό ωμό αλλά και για μαγείρεμα. Ένα μεγάλο λάδι πολυτελείας απευθείας από την πράσινη Ούμπρια, την καρδιά της Ιταλίας. Οι ελιές μεταφέρονται στο ελαιοτριβείο και επεξεργάζονται την ίδια ημέρα μόνο με μηχανικές και φυσικές διαδικασίες (μεταξύ των οποίων η διατήρηση της θερμοκρασίας κάτω από 30° καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας) που διασφαλίζουν την παραγωγή ενός λαδιού χωρίς καμία αλλοίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών που περιέχονται στον καρπό. Από τις αυτόχθονες ποικιλίες Moraiolo, Frantoio και Leccino προέρχεται αυτό το λάδι με γεύση "πράσινη" και ελαφρώς πικρή που μας οδηγεί ανάμεσα σε ελιές και κυπαρίσσια που σχηματίζουν το τοπίο των λόφων της Ούμπρια.